E-stuff ES2 PRO: Överträffad med sin prestanda

I den här artikeln kommer vi att kika närmare på vad som gör ES2 PRO E-scooter till en så speciell elsparkcykel och varför den är ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och en högpresterande elsparkcykel.

Överträffad prestanda och kvalitet i nya ES2 PRO från E-stuff

Information om produkten:
Varumärke: E-STUFF
Motor: 700W(Maxeffekt)
Batteri: Ja(374wH)
Räckvidd: Upp till 30 kilometer
Hjulstorlek: 8.5″
Bromsar: Skivbromsar
Laddningstid: 4-6 timmar
LCD-Display: Ja
LED-lyse: Ja
Dämpare: Ja
Vikbar konstruktion: Ja, viks ihop på 3 sekunder och blir ett handtag
Vattentät: Ja enligt IP54

I den här artikeln kommer vi att kika närmare på vad som gör ES2 PRO E-scooter till en så speciell elsparkcykel och varför den är ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och en högpresterande elsparkcykel.

ES2 PRO är just nu en av de marknadens mest kritikerrosade elsparkcyklarna på marknaden. ES2 PRO E-scooter har tagit elsparkcykel marknaden med stormsteg tack vare den högpresterande motorn, långa räckvidden, dämpningssystem och en vattentäta design. En unik elsparkcykel till överenskommet pris som passar dom flesta.

ES2 PRO E-scooter är en vattentät elsparkcykel med kraftfull motor med en maxeffekt på hela 700W. Detta gör ES2 PRO som ett utmärkt val för även lite tyngre förare och vid behovet att kunna passera brantare uppförsbackar något som många elsparkcyklar är lite för klena med. ES2 PRO har ett unikt justerbart dämpningssystem inbyggt i fotplattan kombinerat med snygga punkteringsfria däck med dämpningseffekt. ES2 PRO från E-stuff är ett utmärkt val för den kräsna stads pendlaren.

E-STUFF ES2 PRO EN KRAFTFULL ELSPARKCYKEL

E-stuff ES2 PRO är en elsparkcykel som erbjuder en enastående prestanda med en räckvidd upp till 30 km på en laddning. En robust och stabil konstruktion ger en känsla av en premium scooter trots att ES2 PRO ligger i en lägre priskategori, så behöver man oftast lägga till minst 3-4 tusen för att få en motsvarande modell från en lokal elektronikaffär på stan.

KOMFORT MED ES2 PRO

E-stuff ES2 PRO har en stilren design på ramen tillverkad i tålig flygplans aluminium i svart finish. Punkteringsfria däck utan oro för framtida punkteringar och ett unikt dämpningssystem ger en hög komfort med ES2 PRO. Dämparen är dessutom justerbar, så den kan justeras utifrån din vikt för mjukhet och hårdhet. Snygga antracit gråa fälgar lirar snyggt tillsammans med den svarta robusta ramen.

PRESTANDA

Den underhållsfria motorn som är en kraftfull 700W motor klättrar på bra på uppförsbackar även brantare uppförsbackar. Accelerationen är snabb och topp hastigheten på vår ospärrade ES2 PRO nås snabbt.

FUNKTIONER

ES2 PRO E-scooter har flertal funktioner som gör den till en av de mest avancerade elsparkcyklarna på marknaden. Den har en stilren LCD-display som visar viktig information under körning. Du har även möjlighet att koppla in ES2 PRO till din mobiltelefon genom Bluetooth anslutning och där kan du bland annat låsa den elektroniska elsparkcykeln och göra personliga inställningar. ES2 PRO E-scooter har även en farthållare som är väldigt bra att ha om man färdar längre vägar. Man slipper då konstant hålla inne gasen med tummen.
ES2 PRO har även kraftfull LED belysning både fram och bak som belyser upp vägen väl. Skenet fram är vitt och bromsljuset är rött som är intergrerat i skärmen.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

ES2 PRO E-scooter är enkel att använda och passar både dagliga pendlare och hobby åkare. Elsparkcykeln är dessutom ihopfällbar vilket gör att den tar upp minimalt med plats när den inte behöver användas. ES2 PRO har en maximal hastighet utan spärr på 30km/h, men det går även att beställa den som låst till 20km/h vilket gör den då till ett lagligt alternativ. Kraften på elsparkcykeln är oförändrad om du väljer 30km/h eller 20km/h då det är enbart topp hastigheten som blir spärrad beroende vilken modell du väljer vid beställning.

KOSTNAD

ES2 PRO E-scooter är en av de mest högpresterande elsparkcyklarna på marknaden. I priskategorin som ES2 PRO ligger i har vi hittils inte hittat någon annan elsparkcykel som har liknande kvalitet, prestanda och funktioner. För att få en likvärdig elsparkcykel i lokal elektronikaffär behöver man bekosta betydligt mer och trots detta saknar många av dem funktionerna som ES2 PRO har.

SLUTSATS:

ES2 PRO E-scooter – Är en av de mest högpresterande och tillförlitiga elsparkcyklarna på marknaden idag för sin prislapp. ES2 PRO har en kraftfull motor, lång räckvidd och är vattentät, vilket gör den idealisk att användas året runt och framföras i nordisk klimat. Den har dessutom mycket funktioner som är gynnar dagliga användare. Om du letar efter en elsparkcykel som kan hantera daglig körande och väderhållanden, är ES2 PRO ett bra val från många perspektiv.

VANLIGA FRÅGOR

Hur snabbt går ES2 PRO E-scooter?
Max hastighet på ES2 PRO är 30km/h. Den går att även beställa med fartspärr på 20km/h som gör den till ett lagligt alternativ oavsett ålder.

Hur långt kommer man med ES2 PRO E-scooter?
Maximala räckvidd är 30 kilometer på ES2 PRO.

Vilken IP certifiering har ES2 PRO?
ES2 PRO har en IP certifiering på IP54 vilket innebär att den är gjord för att kunna framföras i nordiska klimat.

Hur lång tid tar det att ladda ES2 PRO?
Det tar mellan 4-6 timmar att ladda ES2 PRO.